Internet Polyglot
Acest site vine in ajutorul membrilor care doresc sa invete limbi straine, oferindu-le o modalitate de a memora cuvintele si explicatiile lor. In acest mod, puteti inmagazina mai multa informatie in memorie si pentru mai mult timp.

Incepe
Oamenii folosesc foarte des flashcard-uri (foi de memorat) pentru a retine informatiile care le sunt necesare. Mergem si mai departe pe baza acestei idei, transformand procesul respectiv intr-unul placut: flashcard-urile digitale sunt nu numai mai usor de utilizat datorita faptului ca sunt digitale, dar am creat anumite jocuri pentru a sprijini procesul de invatare, transformandu-l intr-un proces amuzant si captivant. In plus, Internet Polyglot retine rezultatele dumneavoastra, si foloseste aceste date pentru a intensifica procesul de invatare a acestor cuvinte fata de cele pe care le cunoasteti mai bine.

Limbi straine.
Acest program este dedicat invatarii unei limbi straine la alegere. Puteti invata spaniola, franceza, chineza sau engleza chiar daca engleza este limba nativa. Cand va creati lectiile proprii, va rugam specificati limbile pe care le doriti pentru cuvintele si traducerile dumneavoastra. de exemplu, daca invatati spaniola, probabil veti dori sa va creati lectiile alegand spaniola ca limba pentru cuvinte si engleza ca limba pentru traduceri. Cand doriti sa invatati engleza si limba dumneavoastra nativa este spaniola, veti dori sa creati lectiile proprii alegand engleza ca limba pentru cuvinte si spaniola ca limba pentru traduceri. Iar daca sunteti un vorbitor nativ de limba engleza dar doriti sa va imbunatatatiti vocabularul, pueti crea lectiile alegand engleza atat ca limba pentru cuvinte cat si ca limba pentru traduceri. Invatarea limbii engleze este un proces de o viata si nu trebuie neglijat.

Selectati limbile

Lectii

Lectiile mele

Aici puteti crea si modifica lectiile dumneavoastra, si le puteti face accesibile prietenilor dumneavoastra. Aici puteti memora cuvintele dumneavoastra: Selectati una sau mai multe lectii disponibile bifand casutele existente, Selectati tipul jocului pe care vreti sa il jucati si apasati ``Incepe``. Trebuie sa fiti inscris ca membru inregistrat pentru a va putea administra lectiile.

Selectati limbile

Aici veti gasi lectii accesibile dumneavoastra: Lectii publice create de alti membrii, lectii la care aveti dumneavoastra acces direct, si lectiile create chiar de dumneavoastra. In plus, ar fi o idee buna sa va jucati cu reverse lectii. Pentru a juca un joc online gratuit, selectati una sau mai multe casute aflate langa numele lectiilor, selectati tipul de joc si apasati butonul ``Incepe``.


Inregistrare
Va recomandam sa va inregistrati pe acest site. Avantajele inregistrarii includ:

  • Crearea si administrarea lectiilor proprii. Prin introducerea cuvintelor in program pe masura aparitie lor, nu va trebui sa va bazati doar pe lectiile altora pentru a invata, mai ales ca este foarte probabil ca acestia sa nu aiba exact cuvintele cautate.
  • O functie care permite acestui program sa memoreze rezultatele dumneavoastra in timp ce jucati jocurile memorarii si de a va prezenta mai des cuvintele fata de care aveti dificultati. In acest mod, nu va trebui sa parcurgeti de fiecare data materialul pe care deja il cunoasteti, si veti putea sa va concentrati asupra a ceea ce aveti nevoie sa studiati.
  • Abilitatea de a vota lectii create de alte persoane.
  • Abilitatea unui profesor de limbi straine de a crea lectii pentru studentii ei/lui, care sa aiba relevanta pentru materialul clasei, si care vor ajuta studentii sa progreseze in clasa prin ajustarea vitezei la care se realizeaza invatarea.
Inregistrare

Ce nu este acest program.
  • Acest program nu trebuie folosit ca unicul mijloc de invatare a unei limbi straine. Este creat pentru a ajuta la memorare, nu la invatare. Ar trebui ca deja sa cunoasteti materialul si sa intelegeti subiectul: atunci acest program va va ajuta sa il memorati. De fapt, este recomandabil sa folositi acest site impreuna cu unul din cursurile dumneavoastra favorite de limbi straine, sau in timp ce cititi o carte in mod activ. Citirea activa este un mod de a citi o carte in care verificati in mod continuu definitiile cuvintelor necunoscute. Folositi acest program in mod curent pentru a studia acele cuvinte si a le memora definitiile.
  • Acest program nu trebuie folosit pe post de dictionar englez, spaniol, francez, sau al oricarei alte limbi. Exista numeroase dictionare online unde puteti gasi traduceri in franceza sau spaniola pentru orice cuvant.