Kjapp start: Spill

What language do you learn?

What language do you speak?


Fakta om det italienske språket

Italiensk kan antagelig regnes som direkte nedstammende fra klassisk latinsk som ble snakket i det romerske imperiet, i det minste når det gjelder vokabularet. Selv om det er flere andre latinske språk som kan konkurrere om denne tittelen (som rumensk, som har bevart de samme endingsreglene som klassisk latinsk eller sardinsk som har beholdt det meste av fonologien) så beholder italiensk likevel lederposisjonen når det gjelder latinske språk.

Det italienske språket blir snakket av over 70 millioner mennesker verden over (de fleste av dem er selvsagt italienere) og består av flere dialekter som er veldig like i vokabular og grammatikk, men litt ulike i fonologi. Den italo-dalmatiske dialekten fra Sør-Italia, den toscanske dialekten og den gallo-italienske dialekten fra Nord-Italia er 3 eksempler.

Lær italiensk på nettet

Internett tilbyr mange muligheter for å lære italiensk, inkludert gratis italienskleksjoner, direkte videokonferanser på italiensk, nedlastbare bøker eller italienskkurs og så videre. Avhengig av hvilket vanskelighetsnivå du ønsker, kan du oppsøke noen av sidene som tilbyr slike tjenester, men vær klar over at kvaliteten på leksjonene også varierer stort. Du bør studere alle mulighetene nøye i stedet for å velge den første siden du finner når du søker etter italienskkurs på Google..

Du bør sette opp noen prioriteringer når du ser etter en av disse sidene. Først og fremst må du avgjøre hvor mye tid og penger du kan bruke på tjenestene deres. Det tar tid å lære, og prisens kan variere mye. For eksempel vil en videokonferanse med en lærer koste mye mer enn en vanlig nedlastbar italiensk kursbok.

Det beste er å forsøke å finne personer som har prøvd de ulike nettsidene før du kjøper noe fra dem selv. Selv om en side sier at du vil "motta kvalitetskurs", betyr ikke det at du faktisk får det du forventer. Hvis andre brukere av siden kan bekrefte disse løftene, så kan du kanskje bestemme deg for å prøve tjenestene deres.

Alternative metoder for å lære italiensk

En annen måte å øke læringshastigheten på, i stedet for gratis italienskleksjoner på nettet eller å abonnere på et italienskkurs som du finner på internett, er å prøve noen mer avslappende alternative læringsmetoder. For eksempel ordleker kan være en super metode for å øke det italienske ordforrådet ditt, og å spille dem kan også være morsomt og avslappende. Selv om hovedoppgaven deres er å øke ordforrådet, vil du også få en bedre forståelse for italiensk staving og kanskje oppnå en bedring av uttalen din, og vi vet alle at når du har det moro mens du lærer, da lærer du bedre og raskere.


Languages

Italiensk, Norsk, mer

Undervisninger

Italiensk-Norsk, mer


Articles about Italian in other languages