Internet Polyglot
Internet Polyglot er dedikert til å hjelpe medlemmer med å lære fremmede språk ved ¨tilby de en måte å huske ord og deres betydninger. Dette hjelper hukommelsen din med å ta fatt i mere informasjon og holde på det lengre.

Spill
Folk bruker ofte spørre-kort for å huske den informasjonen de trenger. Internet Polyglot ekspanderer på denne ideen ved å gjøre prosessen gøyere: ikke bare er digitale spørre-kort lettere å jobbe med fordi de er digitale, men det har blitt skapt spill for å øke kapasiteten til læreprosessen ved å gjøre det mere gøy og stimulerende. I tillegg så husker Internet Polyglot resultatene dine og bruker denne informasjonen til å trene deg med disse ordene mye mere intensivt enn med ordene du allerede kjenner godt til.

Fremmed Språk
Internet Polyglot er designet for å hjelpe deg lære de fremmed språkene du vil. Du kan lære Spansk, Fransk, Kinesisk eller Engelsk, til og med vist Engelsk er ditt morsspråk - og du kan bli en ekte polyglot. Når du skaper undervisningene dine så spesifiserer du språkene som du vil ha for dine ord og oversettelser. For eksempel, vist du lærer Spansk så kan det være du vil skape undervisning med Spansk som ordspråket og Engelsk som oversettelsespråket. Når du vil lære Engelsk og ditt morsspråk er Spansk vil du gjerne skape undervisning med engelsk som ordspråk og Spansk som oversettelsespråket. Og vist Engelsk er ditt morsspråk og du vil forbedre ditt ordforråd, skap undervisning med Engelsk som ordspråket og oversettelsespråket. å lære Engelsk er en prosess som varer hele livet og det skal en ikke benekte.

Velg Språk

Undervisninger

Mine Undervisninger

Dette er hvor du skaper og modifiserer undervisningene dine, og deler de med dine venner. Dette er også hvor du begynner å huske ordene dine: sjekk en eller flere undervisninger tilgjengelig ved bruk av sjekkboksene, velg den typen spill du vil spille, og trykk på "Spill." Du bør allerede være innlogget som en registrert medlem for å kunne administrere undervisningene dine.

Velg Språk

Her kan du finne undervisninger tilgjengelige for deg: offentlige undervisninger skapt av andre medlemmer, undervisninger som direkte deles med deg, og undervisningene du har skapt selv. Dessuten, det kan være en god ide å leke med reverse undervisning. For å spille et gratis online språkspill, velg en eller flere sjekkbokser ved siden av undervisningsnavnet, velg type spill og trykk play knappen.


Registrer
Vi anbefaler på det høyeste at du registrerer deg som medlem av Internet Polyglot. Fordeler ved å være registrert innebærer:

  • Skape og administrere dine egne undervisninger. Ved å skrive inn ord i Internet Polyglot med en gang du finner de trenger du ikke å være avhengig undervisningene til andre medlemmer til å lære stoffet, spesielt i og med at de mest sannsynlig ikke vil ha de eksakt samme ordene du trenger.
  • En funksjon som lar Internet Polyglot huske dine resultater mens du spiller hukommelse-spill, og for å presentere deg med ord du ofte har vansker med å huske. På denne måten slipper du å gå igjennom lærestoff du allerede kan, og vil kunne fokusere på hva du virkelig trenger å studere.
  • Muligheten til å gi karakter til undervisninger laget av andre mennesker.
  • Muligheten for en språklærer til å skape undervisning for han eller hennes egne elever som har direkte relevans til lærestoffet, og vil kunne hjelpe studentene med å gjøre fremgang i klassen ved å øke farten de lærerer ordene.
Registrering

Det Internet Polyglot ikke er
  • Internet Polyglot skal ikke benyttes som den kjernen av dine redskap til å lære nye språk. Det er ment til å være en måte å hjelpe deg med å huske lærestoff, ikke til å lære det. Du bør allerede ha en forståelse for emnet, og kjenne til lærestoffet: så kan Internet Polyglot hjelpe deg med å huske det. Faktisk så anbefaler vi på det høyeste at du bruker dette programmet sammen med en av dine yndlings språkundervisninger, eller mens du aktivt leser en bok. Aktiv lesing er en måte å lese bøker på der du stadig sjekker definisjonen av ord du ikke kjenner til. Bruk Internet Polyglot samtidig mens du lærer disse ordene og husk deres definisjoner.
  • Internet Polyglot skal ikke brukes som et Engelsk ordbok, eller Spansk ordbok, eller Fransk ordbok, eller hvilken som helst annen språkordbok. Det finnes nokk av ordbøker på nettet der du kan finne Spanske eller Franske oversettelser for hvilken som helst ord.Undervisninger

Engelsk-Norsk, mer: Engelsk