Internet Polyglot
Az Internet Polyglot egy könnyű idegen nyelv tanulási módszert kinál tagjainak. Ennek a módszernek segitségével több információt lehet megjegyezni több ideig.

Lejátszás
Az emberek gyakran tanulókartyákat használnak dolgokat megjegyezni. Internet Polyglot a tanulás folyamatát élvezetessé próbálja tenni: nemcsak könyebb dolgozni a tanulókartyákkal mert digitálisak, de játékok is voltak fejlesztve, igy a tanulási folyamat sokkal izgalmasabb és érdekesebb. Ezen kívül, Internet Polyglot elmenti az eredményeket és felhasználja őket hogy sokkal intenzívebben tanulja azokat a szavakat amelyeket kevésbé tud.

Idegen Nyelvek
Az Internet Polyglot célja a könnyű idegennyelv tanulás támogatása önök számára. Tanulhat Spanyolul, Franciául,Kínaiul vagy Angolul akkor is ha az Angol az anyanyelve. Igazi poliglottok lehetnek. Amikor egy új leckét készit meg kell adni a szavak nyelvét és a forditás nyelvet. Például, ha spanyolt szeretne tanulni akkor a szavak nyelve Spanyol lehet és a Magyar a forditási nyelv. Ha a magyar az anyanyelv és Spanyolul szeretne tanulni akkor a leckékbe a szavak nyelve Magyar lesz és a forditás Spanyol.Amikor a magyar tudását szeretné boviteni bővitteni akkor a szavak nyelvét és a forditásokat magyarra kell tenni.A saját nyelv tudása is egy hosszú folyamat és nem kell elhanyagolni.

Válasszon Nyelvet

Leckék

Saját leckék

Itt lehet létrehozni és módositani a leckéket és mogosztani őket a barátokkal. Ugyanitt keztheti megjegyezni az új szavakat: kukkintson be egy vagy több leckébe a csekk-kocka használatával, válassza ki az ön kedvenc játéktipusát és kattintson a "Lejátszod" gombra. Bejelentkezve kell legyen, hogy tudja a leckéket kezelni.

Válasszon Nyelvet

Itt kapható lecke ami elérhető számodra: nyilvános leckék, leckék amelyek direkt önnel vannak megosztva és saját leckék. Ezen kívül, egy jó ötlet lehet játszani reverse leckekkel. Egy ingyenes online jaték lejátszására megkérjük válassza ki a játéktiposokat majd kattintson a "Lejátszod" gombra.


Regisztrál
Ajánljuk hogy regisztráljon Internet Polyglot oldalon. A regisztráció előnyei közé tartoznak a következők:

  • Saját leckék létrehozása és kezelése. Amint találkozik idegen nyelvű új szavakkal csak adja meg őket az Internet Polyglotnak , igy nem kell végigkutassa más tagok leckéit hogy kapjon meg agy szót. Különösen azért, mert nem biztos hogy más tagok is pont ezzel a szóval találkoztak.
  • Egy funkció amelyik lehetővé teszi hogy az Internet Polyglot elmenti a saját eredményeket amiközben egy játékot játszanak. Ezután megtudja mutatni melyik szavakkal vannak még nehézségei. Ezzel a módszerrel nem kell mindig újraolvasnia azokat a dolgokat amelyeket már tud,és fókuszálhat a nehezebb témákra.
  • Képes más tagok leckéit osztályozni.
  • Az idegen nyelv tanároknak is hasznos mert az Internet Polyglot segitségével tudnak érdekes anyagokat késziteni a diákoknak, és ezzel segitenek a szóbővülesi folyamatukban.
Regisztráció

Mi nem az Internet Polyglot
  • Az Internet Polyglotot nem kell használni mint egyetlen eszközt egy idegen nyelv tanulására. A célja nem az hogy tanuljunk 0-tól egy idegen nyelvet hanem az hogy segitsen jobban megjegyezni idegen szavakat. Amikor tudja a témát és az anyagot, akkor az Internet Polyglot segiteni fog jobban megjegyezni azt. Sőt, kifejezetten javasoljuk, hogy használja ezt a programot együtt az egyik kedvenc nyelvtanfolyamával, vagy miközben olvas egy könyvet. Aktiv olvasás az amikor nem tudja valamelyik szónak a jelentését egyből megkeresi. Haszálja az Internet Polyglotot hogy értse és jegyezze a szavak jelentését.
  • Ne használja az Internet Polyglotot mint Angol vagy más nyelvi szótár. Lehet az interneten elég egyszerű idegen nyelv szótárakat kapni.