Internet Polyglot
Internet Polyglot on omistautunut auttamaan jäseniämme oppimaan vieraita kieliä tarjoten heille keinon painaa mieleen sanat ja niiden merkitykset. Tämä auttaa muistia tallentamaan enemmän tietoa ja pitämään sen siellä pidempään.

Pelaa
Ihmiset usein käyttävät muistikortteja tarvitsemansa tiedon muistamiseen. Internet Polyglot avartaa tätä ideaa tehden prosessista nautittavampaa: digitaaliset opettelukortit eivät ainoastaan ole helpompia käyttää, koska ne ovat digitaalisia, mutta pelit on luotu tehostamaan oppimisprosessia, tekemällä siitä hauskempaa ja kiinnostavampaa. Lisäksi Internet Polyglot muistaa tuloksesi ja käyttää tätä tietoa opettaakseen sinulle näitä sanoja intensiivisemmin, kuin sanoja, jotka jo tiedät hyvin.

Vieraat Kielet
Internet Polyglot on suunniteltu auttamaan sinua oppimaan valitsemiasi vieraita kieliä. Voit oppia espanjaa, ranskaa, kiinaa tai englantia, vaikka englanti olisikin äidinkielesi, ja tulemaan todelliseksi kielitaituriksi. Kun luot oppijaksosi, määrittelet kielet, joita haluat sanoihisi ja käännöksiin. Esimerkiksi, jos opettelet espanjaa, haluat ehkä luoda oppijaksot niin, että sanat ovat espanjan kielellä ja englanti on käännöskielenä. Kun alat opettelemaan englantia ja äidinkielesi on suomi, haluat luoda oppijaksot niin, että sanat ovat englanniksi ja suomi käännöskielenä. Ja jos olet alunperin englantia puhuva, mutta haluat parantaa sanastoasi, luo oppijaksot käyttäen englantia sanakielenä ja käännöskielenä. Englannin opiskelu on elinikäinen prosessi, ja sitä ei pitäisi laiminlyödä.

Valitse kielet

Oppijaksot

Omat Oppijaksoni

Täällä luot ja muokkaat oppijaksojasi, ja jaat niitä ystäviesi kanssa. Täällä myös alat opettelemaan sanoja. Kokeile yhtä tai useampaa tarjolla olevaa oppijaksoa käyttämällä valintaruutuja, valitse pelityyppi, jota haluat pelata ja klikkaa "Pelaa." Sinun pitää olla kirjautunut sisään rekisteröitynä jäsenenä voidaksesi hallinnoida oppijaksojasi.

Valitse kielet

Täällä löydät oppijaksoja, joihin sinulla on pääsy: yleiset oppijaksot, jotka muut käyttäjät ovat luoneet, sinun kanssa suoraan jaetut oppijaksot ja oppijaksot, jotka olet itse luonut. Lisäksi voisi olla hyvä ajatus pelata reverse oppijaksoja. Pelataksesi ilmaista kielipeliä, valitse yksi tai useampi valintaruutu oppijaksojen nimien vieressä, valitse pelin tyyppi ja paina Pelaa painiketta.


Rekisteröidy
Suosittelemme, että tulet Internet Polyglotin rekisteröityneeksi jäseneksi. Rekisteröitymisen hyötyihin sisältyy:

  • Omien oppijaksojen luominen ja hallinnointi. Syöttämällä sanat Internet Polyglotiin heti kun kohtaat ne, sinun ei tarvitse tukeutua toisten jäsenten oppijaksoihin oppiaksesi materiaalin, varsinkin koska ne eivät todennäköisimmin sisällä sanoja, joita tarvitset.
  • Toiminto, joka mahdollistaa Internet Polyglotin muistavan tuloksesi, ja kun pelaat muistipelejä, sinulle näytetään sanoja, joiden kanssa sinulla on ollut vaikeuksia paljon useammin. Tällä tavoin sinun ei tarvitse käydä läpi materiaalia, jonka jo tiedät ja voit keskittyä siihen mitä sinun todella pitäisi opiskella.
  • Mahdollisuus arvioida toisten ihmisten luomia oppijaksoja.
  • Mahdollisuus kielen opettajalle luoda oppijaksoja oppilailleen, jotka suoranaisesti liittyvät kurssimateriaaliin, ja auttaa luokassa oppilaita edistymään tehostaen heidän sanojen oppimisvauhtia.
Rekisteröidy

Mitä Internet Polyglot ei ole
  • Internet Polyglotia ei pitäisi käyttää ainoana vieraan kielen oppimisvälineenä. Se on tarkoitettu olemaan apukeino muistamaan materiaalia, ei oppimaan sitä. Sinun pitää jo ymmärtää aihe ja tuntea materiaali, siinä tapauksessa Internet Polyglot auttaa sinua muistamaan sen. Itse asiassa me suosittelemme, että käytät tätä ohjelmaa yhdessä suosikkikielikurssisi kanssa tai samalla kun aktiivisesti luet kirjaa. Aktiivinen lukeminen on tapa lukea kirjoja, jossa jatkuvasti tarkistat sanojen merkityksiä, joita et tunne. Käytä Internet Polyglotia samanaikaisesti näiden sanojen opiskelussa ja merkityksen muistamisessa.
  • Internet Polyglotia ei pidä käyttää englannin, espanjan tai ranskan kielen sanakirjana, tai minkään muun kielen sanakirjana. On olemassa runsaasti online sanakirjoja, joista löydät espanjan tai ranskan käännökset mille tahansa sanalle.