Verkorte Uitleg: Oefen

Welke taal wil je leren?

Que língua você fala?


Feiten over de Italiaanse Taal

Italiaans kan gezien worden als de directe afstammeling van het Klassieke Latijn dat gesproken werd in het Romeinse Rijk, in ieder geval het vocabulaire. Hoewel er een aantal andere Latijnse talen zijn die ook in aanmerking zouden komen voor deze titel (zoals Roemeens, wat het dichtst bij de oorspronkelijke regels is gebleven van Klassiek Latijn of Sardisch wat het meest van de fonologie heeft gehouden) blijft Italiaans de leider op het gebied van de Latijnse talen.

Gesproken door meer dan 70 miljoen mensen (de meeste van hen Italiaans natuurlijk) de Italiaanse taal bestaat uit verschillende dialecten die erg op elkaar lijken in vocabulaire en grammatica, maar net anders zijn in fonologie. Het Italo-Dalmatische dialect uit het Zuiden van Italië, het Toscaanse dialect of het Gallo-Italiaanse dialect uit het Noorden van Italië zijn er 3 voorbeelden van.

Leer Italiaans online

Het internet bied een grote variatie aan bronnen waar u Italiaans van leren, waaronder gratis Italiaanse lessen online, live Italiaanse video conferenties, te downloaden boeken of “Leer Italiaans” cursussen en zo voort. Afhankelijk van het niveau dat u nodig heeft, kan u sites zoeken die deze diensten aanbieden, maar denk eraan dat de kwaliteit van de lessen sterk kan verschillen. U kan beter al uw leeropties gebruiken in plaats van de eerste site te gebruiken die u op Google vind door “Leer Italiaans online” in te typen.

U moet prioriteiten stellen voor uzelf als u zoekt naar deze sites. Als eerste moet u bepalen, hoeveel tijd en u wilt uitgeven aan de diensten. Het leren duurt een tijdje en de prijzen kunnen veel variëren. Bijvoorbeeld, een video conferentie zal meer kosten als het gemiddelde te downloaden “Hoe Leer ik Italiaans” cursus boek.

Het beste is om rond te kijken en mensen proberen te vinden die de diensten van de site eerder hebben gebruikt, voordat u de diensten zelf koopt. Gewoon omdat de site zegt dat u ”goede kwaliteit cursussen” zal ontvangen, betekend niet dat u die ook zal krijgen. Als een andere gebruiker bevestigd dit bevestigd, dan kan u hun diensten ook proberen.

Alternatieve manieren om Italiaans te leren

Een andere manier om sneller Italiaans te leren behalve door in te schrijven voor een gratis Italiaanse lessen online of u aan te melden voor een „Leer Italiaans” cursus die u op het internet kan vinden, kan u ook wat ontspannende alternatieve leermethodes proberen. Vocabulaire spellen bijvoorbeeld, kunnen een geweldige manier zijn om uw Italiaanse woordenschat te vergroten en u kan ook ontspannen door ze te spelen. Hoewel het hoofddoel is om vocabulaire te verbeteren, kan u ook uw Italiaanse spelling en misschien zelfs uitspraak verbeteren en zoals we allemaal weten, leren we sneller en beter als we er plezier in hebben.Articles about Italian in other languages