Verkorte Uitleg: Oefen

Welke taal wil je leren?

Que língua você fala?


Geschiedenis van de Engelse Taal

De geschiedenis van de Engelse taal is fascinerend en complex net zoals de Engelse mensen zelf. Aan de wortels, is Engels onderdeel van de West Germaanse taal groep aangezien het ontwikkeld is van de Angelsaksische Oud Engelse taal. Oud Engels werd voorla gesproken op het Britse hoofdland, maar verspreide zich snel over de Britse eilanden.

Over de jaren, hebben nomadische invasie en vrediger contact met de andere naties hebben de Engelse taal sterk beïnvloed. Frans en Latijn samen met andere Noordelijke en Germaanse talen hebben gezorgd voor een sterke verbetering van het vocabulaire, en gezorgd voor de diversificatie en het polijsten van de Engelse taal naar wat het vandaag is.

Statistieken geassocieerd met de Engelse Taal

De Engelse taal wordt gezien als de huidige “lingua franca”, wat betekend dat het de dominerende taal van era is, die gebruikt wordt in internationale bezigheden zoals diplomatiek en handel. Ongeveer 360 miljoen gebruiken Engels als hun hoofdtaal en nog een miljard meer als de tweede taal. Ook gebruiken veel landen Engels als hun officiële taal.

Ook wordt er geschat dat er ongeveer 50 miljoen mensen de Engelse taal aan het leren zijn per jaar, door onderwijsinstellingen, persoonlijke studie met de help van gratis Engelse lessen online of door gebruik te maken van de “leer Engels cursussen” om hun vocabulaire te verbeteren, woorden te leren enzovoort.

Leer Engels online

Hoewel de meeste scholen Engels leren als tweede taal, kunnen onderwijsinstellingen vaak verbeterd worden door gratis Engelse lessen online of andere bronnen die uw vocabulaire verbeteren en u helpen om makkelijker woorden te leren.

Als een gewone “leer Engels” niets voor u is, of als u op een ontspannende manier de taal wilt leren, kan u wat van de vocabulaire spellen die u online kan vinden proberen. Het spelen van vocabulaire spellen is een geweldige manier om woorden te leren, vocabulaire te verbeteren en uw spelling te verbeteren en misschien zelf uw spraakvaardigheden tegelijker tijd.

Samenvattend, kunnen we vaststellen dat Engels één van de makkelijkste talen is om te leren, niet alleen door de eenvoudige grammatica, spelling en fonetische structuren maar ook door de media, wat ons helpt om aan te passen aan de Engelse taal. Zelfs in landen met volledig andere taal regels en structuren zoals China en Japan, vindt Engels zijn weg met behulp van Hollywood films, reclames en internationale gebeurtenissen.Articles about English in other languages