Hurtig start: Afspil

What language do you learn?

What language do you speak?


Fakta om det italienske sprog

Italiensk kunne sikkert betragtes som den direkte efterkommer af klassisk latin som det blev talt i Romerriget, i hvert fald med hensyn til ordforråd. Selvom der er et par andre latinske sprog, der godt kunne anfægte denne titel (som for eksempel rumænsk, hvis bøjningsregler er dem der ligger tættest på klassisk latin eller sardinsk, der har bevaret det meste af fonologien), forbliver italiensk forrest i feltet, når det gælder de latinske sprog.

Det italienske sprog, der tales af over 70 millioner mennesker verden over (de fleste af dem indfødte italienere selvfølgelig) består af flere dialekter, som minder meget om hinanden med hensyn til ordforråd og grammatik, men som er lidt forskellige når det gælder fonologi. Den italo-dalmatinske dialekt fra det sydlige Italien, den toskanske dialekt eller den gallo-italienske dialekt fra det nordlige Italien er tre sådanne eksempler.

Lær italiensk på nettet

Internettet byder på et stort udvalg af kilder som du kan lære italiensk fra, deriblandt gratis italiensktimer på nettet , sprogvideokonferencer på italiensk live, bøger der kan downloades eller “Lær italiensk” kurser og så videre. Alt efter hvilken sværhedsgrad du er på udkig efter, ville det måske være en ide at lede efter nogle af de hjemmesider, der tilbyder sådanne services, men du skal være klar over, at der er stor variation i kvalitetsniveauet af disse lektioner. Du får mere ud af at gennemgå dine muligheder grundigt, end simpelthen at gå i gang med det første site du finder på google ved at indtaste søgeordene “lær italiensk kursus ”.

Du bør opstille et par prioriteter for dig selv, når du leder efter en af disse hjemmesider. Først og fremmest; beslut hvor meget tid og hvor mange penge du vil bruge på deres serviceydelser. Det tager temmelig lang tid at lære italiensk og priserne kan variere temmelig meget. For eksempel vil en videokonferencelektion naturligvis være dyrere end den gennemsnitlige “Hvordan man Lærer italiensk ” kursushåndbog, der kan downloades.

Det er bedst at snuse rundt og prøve at finde folk der har gjort brug af en bestemt hjemmesides serviceydelser før du rent faktisk selv køber dem. Selvom hjemmesiden siger, at du vil “modtage kvalitetskurser”, betyder det ikke nødvendigvis at det er sådan det forholder sig. Hvis en anden burger bakker deres løfter op, så kan det være at du kunne have lyst til at prøve deres serviceydelser.

Alternative måder at lære italiensk på

En anden måde at øge dit indlæringstempo på, når det gælder italiensk, udover at tage gratis italiensktimer på nettet eller abonnere på de mange „Lær italiensk” kurser, som du kan finde på internettet, kunne være at prøve nogle lidt mere afslappende alternative indlæringsmetoder. For eksempel kan ordforrådsspil være en rigtig god måde at styrke din italienske orddatabase på og det at spille dem kunne også vise sig at være en måde at slappe af på. Selvom deres primære formål er at forbedre dit ordforråd , vil du også få en bedre forståelse af italiensk stavning og muligvis også udtale og vi ved at alle, at når vi lærer noget for sjov lærer vi det bedre og hurtigere.


Languages

Italiensk, Dansk, mere

Undervisning

Italiensk-Dansk, mere


Articles about Italian in other languages