Internet Polyglot
Internet Polyglot er et middle for at hjælpe vores medlemmer til at lære andre sprog er til at huske. Dette link er til at hjælpe vores hukommelse at huske mere information der vedholdes i længere tid.

Afspil
Man bruger ofte huskekort til at huske den information de skal burges. Internet Polyglot anbefaler med at lave procession mere behagelig: Digital huskekort some er nemmere at arbejde med fordi de netop er digitale, men spillerne er også er sjov aktivitet der hjælper med at man bedre kan huske bedre. Tilfølgene husker, Internet Polyglot dine resultater , og burger disse dater til at bedre trænene dig i disse ord. og ikke i de ord some du allured kender til.

Udlandske sprog
Internet Polyglot er lavet for at hjæple dig till at lære et nyt sprig . Du kan lære Spansk, Fransk, Kinesisk eller Engelsk, Selvom Engelsk er dit talsprog kan du lære og blive en professor i polygot. Når du sammensætter dine lektioner så vælger du de sprog do ønsker oversat. Eksempel er, hvis du ønsker at lære Spansk så sammensætter du lektioer med spanske ord. og beholder Engelsk som det traditionalle oversættelse sprog. Når du ønsker at lære Engelsk og dit moder sprog så er det Spansk du ønsker at sammansætte lektioner med Engelsk men med sproget some Spansk some oversættelse sprig. Hvis ditto modersprog er Engelsk og du ønsker at forbedre dit ordsprog, så kan du sammensætte lektioner med Engelske rod og oversættelse sproget. At Lære Engelsk en en evigheds process some skal vedligeholdes.

Vælg Sprog

Undervisninger

Mine undervisninger

Her kan du lave dine gene lektioner som du kan dele med dine venner. Det er her du også begynder at huske dine ord: ved de rette bokse sæt merke ved de ledige lektioner, Vælg hvilken type spill du vil spill og tryk på "Play." For at se dine lektioner, skal du logger ind.

Vælg Sprog

Her finder du lektioner der er der passer til dig: Offentlige lektioner med andre medlemmer, lektioner der er believer delt med, og dine gene lektioner. Det er en god ide at lege lidt med reverse lektioner. For Ord leg du kan spille online så skal du vælge en eller flere af de bokse ved siden af lektionens navne derefter vælg type spil Og tryk pa Play knappen for at spille.


Opret
Vi anbefaler du bilker medlem af Internet Polyglot. Ved regristrering er disse goder inkluderet:

  • Du kan lave og overse dine gene lektioner. Skriv rod i Internet Polyglot så snort du støder på dem, du vil ikke være afhængig af andres lektioner for lære matrialety, specialt fordi de nemlig ikke har de helt præcise ord some du skal bruge.
  • Denne function tillader at Internet Polyglot du husker dine resultater imens du spiller huskespil, og viser dig de rod som du oftest har problemer med. På den made skal du ikke gennemgå martial du allerede kender til, men kan istedet fokuser på de sværer ord.
  • Andre medllemmers mulighed for at give karakter.
  • Ved denne mulighed kan man se en om en sproglærer kan sammansætte lektioner der passer til studentensamt klasse matrialet, så det kan gå hurtigere med at lære.
Registrer

Hvad Internet Polyglot er ikke
  • Internet Polyglot kan ikke bruges som det eneste middle till at lære et nyt sprog. Det er et hjælpemiddel til at lære dig at huske matrialet, og ikke some et sprog lærer. Du skulle allerede frost inholdet og kende till matrialet: også Internet Polyglot vil det hjælpe at husk dig på det. Faktisk, henviser vi till at du burger dette program sammen med et af dine ynglings sprog kurser. og sammen med actively bogmatriale. At læse en bog at den bedste mådeat forstå had ordene betyder. Brug Internet Polyglot till at studere disse ord og til at husk deres betydning.
  • Internet Polyglot er ikke en en ordbog til hverken Engelsk, Spansk eller Fransk ordbrog, eller andre sprog. Der er mange online sprog ordbøger hvor du kan finde oversættelse til spanske eller Franske ord.