快速開始: 播放

你學習什麼語言?

你講什麼語言?


Een korte geschiedenis van de Arabische taalDe Arabische taal wordt gesproken door ongeveer 220 miljoen mensen verspreid over meer dan tweeëntwintig landen, van Irak tot aan Somalië, Soedan of op de Noord Afrikaanse kust van Marokko. Arabisch is de taal van de Koran (wat het heilige boek is van de Islam, een tegenhanger van de Christelijke Bijbel als je het wilt vergelijken) en het wordt beschouwd als een officiële in Moslim staten over de hele wereld. De geschiedenis van de Arabische taal begint in Saudi-Arabië in de tijd van voor de Islam, van waar het snel verspreidde over het Midden Oosten, Noord Afrika en andere locaties waar het vandaag de dag nog steeds gesproken wordt.

Taalkundigen hebben de Arabische taal verdeeld in drie grote categorieën. Dit zijn de volgende: klassiek of Qur’anical Arabisch, formeel of standaard Arabisch, en gesproken of officieel Arabisch. Van die drie, is klassiek Arabisch de vorm die letterlijk gevonden wordt in de Koran, vandaar de naam. Quranical Arabic wordt alleen gebruikt in religieuze instellingen en soms in het onderwijs, maar het wordt normaliter niet gesproken. Formeel Arabisch is daarentegen de officiële taal van de Arabische wereld en wordt gebruikt in niet-religieuze literatuur, instituten enzovoort. Als laatst, officieel Arabic is de “straattaal” van de taal, gesproken door de meerderheid van de mensen als dagelijks dialect. Officieel Arabic verschild per gebied van vorm, ongeveer hetzelfde als soortgelijke dialecten van iedere andere taal.

Leer Arabisch cursusU kan een grote hoeveelheid gratis Arabische lessen online vinden, aangezien de fascinatie voor deze taal ervoor gezorgd heeft dat veel westerlingen geïnteresseerd zijn in het bestuderen en het leren ervan. De meeste lessen beginnen met het leren van basis zinnen, hoe te schrijven, hoe te rekenen en met een introductie in grammatica. Als u absoluut nieuw bent in het Arabisch, probeer dan niet teveel tegelijk te leren. Doe rustig aan aangezien Arabisch niet de makkelijkste taal is om te leren. Focus op de uitspraak en basis taal regels eerst en daarna, als u denkt dat u er klaar voor bent, probeer dan het leukste van het leren van Arabisch: leer hoe je het moet schrijven.

ALs u een “Leer Arabisch” cursus wilt volgen, moet u overdenken om iemand te proberen vinden die Arabisch als moedertaal heeft en met hem proberen kleine gesprekken aan te knopen. Grote Arabische gemeenschappen kunnen in meeste gebieden van de aarde gevonden worden en aangezien Arabisch één van de officiële talen van de Verenigde Naties is, zijn er meer en meer polyglotten die het perfect kunnen spreken en u kunnen helpen.

Verbeter uw vocabulaire terwijl u plezier heeftDe techniek van het verbeteren van uw vocabulaire door leuke spellen zoals woordspellen, quizzen of taal oefeningen kan bijna bij elke taal toegepast worden en Arabisch is hier geen uitzondering op. Het spelen van vocabulaire spellen is een geweldige manier om woorden te leren en het maakt het algemene leerproces makkelijker. Maar, denk eraan dat het verbeteren van uw vocabulaire vaardigheden continue aandacht vereist, dus denk eraan dat u een elke dag uw vocabulaire verbeterd.Articles about Arabic in other languages